saĞlIK

Okulumuz gün içinde rahatsızlanan öğrencilere ilk müdahaleyi yapar. Rahatsızlanan öğrencimiz grup içinden alınarak,  aile aranıp genel sağlık durumu hakkında bilgi verilir ve aile gelene kadar istirahat ettirilir.

Okulda düşme, yaralanma gibi ani gelişebilecek durumlar için bütün öğrencilerimiz ve personelimiz AXA Sigorta tarafından teminat altındadır.

Öğrencilerimize velinin bilgisi ve onayı olmadan hiçbir şekilde ilaç verilmez. Öğrencilerin hasta, ateşli, keyifsiz oldukları durumlarda nekahat dönemlerini evlerinde dinlenerek geçirmeleri gerekmektedir.

Antibiyotik tedavisi devam eden öğrenciler tedavileri bitene kadar okula gelmemeleri istenmektedir. Alerji, diyabet vb gibi sağlık sorunları nedeni ile düzenli ilaç kullanması gereken çocukların kullanacakları doz ve bulaşıcı bir rahatsızlıkları olmadığını belirten Doktor raporu getirmeleri gerekir. Bu konudaki hassasiyetinizi önemle rica ederiz.